Misiunea noastra este …

… Angajamentul nostru de a fi acolo de la primul contact până la momentul de rămas bun, planificarea și coordonarea în fiecare moment al evenimentului…
SERVICIILE NOASTRE DE LA A LA Z

Un eveniment spectaculos:
Va vom asista, sfatui si va vom impartasi ideile noastre cele mai bune, pentru a avea toate informatiile de care aveti nevoie, pentru a lua cele mai bune decizii si sa creati in final un eveniment spectaculos. Vom colabora cu toate partile implicate – tinându-va pe deplin informati în orice moment pentru a fi siguri ca evenimentul se desfasoara fara probleme.
Bugetul:
Va vom crea diferite bugete in functie de cerintele dumneavoastra si va vom ajuta in luarea deciziilor, pentru a sti unde sa mai taiati si ce sa adaugati. Fie ca este vorba despre un pachet complet, sau doar o mica parte: audio, video, lumini inteligente, lumini arhitecturale, decor, divertisment, cazare, marketing, promovare sau cadouri pentru eveniment va garantam succesul. Va vom tine mereu la curent cu noul buget si vi-l vom trimite pe mail sau tiparit.
Aranjamente sala si florale:
Primul pas in realizarea unui eveniment de succes il constituie alegerea si decorarea salii. Momentul intrarii in sala, poate fi comparat cu patrunderea intr-o alta lume, plina de stil, eleganta si farmec, unde atat tu cat si oaspetii veti petrece o seara de neuitat. De aceea trebuie acordata o deosebita importanta detaliilor legate de decorarea locatiei. Aranjamentele florale, materialele , sfesnicele cu lumanari si perdelele de lumini vor schimba cu siguranta atmosfera, transformand-o intr-una speciala, romantica si rafinata.
Lumini Arhitecturale:
Tehnologia luminilor arhitecturale permite transformarea oricarui spatiu si colorarea acestuia dupa bunul plac. Mai mult luminille arhitecturale pot fi programate astfel incat sa schimbi culoarea ori de cate doresti pe parcursul serii. Misiunea noastra este de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai optime solutii tehnice avand capacitatea de a ne adapta la orice fel de buget, transformand evenimentul dvs. intr-unul de un real succes.
Lumini pentru evenimente speciale:
Lumina creaza starea, iar cand este facuta bine creaza tot. Creaza decorul, pune in valoare decoratiuni, flori si invitatii arata mai bine. Folosind LUMINA colorata puteti schimba starea pe tot parcursul evenimentului. De exemplu: daca evenimentul dumneavoastra incepe pe inserat, puteti face o atmosfera cu tonuri de auriu. In timpul cinei, se poate face o LUMINA soft, care poate imita candela. Pe parcurs, cand petrecerea se incinge, se poate trece LUMINI mai indraznete ca orange aprins. Aceasta tranzitie este simpla cu ajutorul LUMINILOR inteligente, care pot fi programate si setate pe tot parcursul evenimentului. Cu o apasare de buton puteti schimba starea evenimentului.Lucrati impreuna cu LIGHTING DESIGNERUL dumneavoastra pentru a stabili ce LUMINI se potrivesc evenimentului si bugetului de care dispuneti.
Podea cu led si ecrane cu leduri pentru evenimente:
Va prezentam o categorie speciala pe care firma noastra o ofera. Este vorba de ecrane speciale, se pot folosi atat in interior cat si in exterior. Sunt controlate pentru a se rula/ derula in functie de cerintele evenimentului.Calitatea vizuala net superioara pe care ne-o ofera aceste tipuri de ecrane, vine si concureaza cu clasicele televizoare/ plasme, avantajul lor fiind pretul mai scazut fata de acestea si suprafata nelimitata care se poate creea. Ecranele de INDOOR, sunt cea mai buna varianta pentru evenimente: spatii comerciale, expozitii, sali de conferinta, posturi de televiziune, nunti, reclame. Podeaua sau ringul de dans nu este conceputa sa functioneze in conditii de umiditate, sau in mediul extern.
Sunetul:
Sunetul este cel care ne coreleaza simturile intre ele. El este pretutindeni. Si inauntru si in afara noastra.Dar este important ca el sa sa auda bine pentru a ne incanta simturile. În domeniul sonorizărilor realizate cu instalații de sunet mobile există câteva reguli care dacă nu se respectă, rezultatul este nesatisfăcător.De aceia noi cei de la STAGE MAKER nu vom vorbi despre sunet din punct de vedere fizic sau matematic, vom analiza în schimb aspectele legate de calitatea sunetului în diferite interioare dar și in exterior.
Petreceri de Firma:
Noi va oferim cea mai buna solutie pentru o petrecere eleganta, o reuniune intre colegi, colaboratori, parteneri de afaceri. Suntem specializati pe asigurarea suportului tehnic, booking artisti, consultanta tehnica si logistica pentru orice tip de eveniment.
Coordonarea:
Va vom supraveghea intregul eveniment de la inceput pana la sfarsit, ca totul sa se desfasoare firesc si in timp, oricare ar fi preferintele dumneavoastra in ce priveste ceremonia, masa, sau petrecerea. Vor fi cel putin doua planuri ale nuntii si nu ne vom limita orele de munca.
Decoratiuni/Design:
Cea mai buna si cea mai antrenanta parte a intregului plan! Iubim designul! Va vom asculta si va vom da idei pentru a concepe un decor inedit si pentru a gasi mici detalii, care vor face nunta dumneavoastra cu adevarat speciala.
De la o nunta intima, pana la una care se intinde pe mai multe zile, suntem gata sa va oferim idei care sa va satisfaca nevoile si dorintele.
Oaspetii:
Sunteti liberi sa impartiti datele noastre de contact cu oaspetii dumneavoastra. Vom fi bucurosi sa-i ajutam cu tot ceea ce au nevoie, de la servicii hotelier la servicii de ingrijire a copiilor.
Intalniri:
In timpul conceperii evenimentului, ne vom intalni de nenumarate ori, in functie de timpul dumneavoastra, atat personal, cat si pe facebook.
Ceea ce noi vrem, este sa nu ne simtiti ca pe cei care va fac planul evenimentului, ci ca pe prietenii la care apelati, de cate ori aveti nevoie.
Organizarea:
Lasati-ne sa ne ocupam de fiecare detaliu in ceea ce visati si relaxati-va in timpul conceperii planului , in lunile de dinaintea evenimentului. Datorita experientei pe care o detinem, cat si pasiunii pentru ceea ce facem, realizam intotdeauna evenimente originale.
Rezervarea:
Oricare ar fi data fixata a evenimentului, locatia aleasa, hotelul la care trebuie sa va cazati, sau fotograful ales, putem negocia pentru dumneavoastra si va putem pune la curent cu ofertele pietei.
Organizare nunti si botezuri:
Nunta, botezul sau orice petrecere care presupune prezenta familiei si a tuturor prietenilor implica un mare stres emotional, iar fiecare amanunt este crucial. Agentia STAGE MAKER PRODUCTION, va ofera consultanta gratuita in organizarea acestor evenimente. Specialisti cu experienta va pot ajuta in crearea evenimentului in stilul dorit de dumneavoastra si va vor salva de orele pierdute fara rost. Ei sunt acolo pentru a ajuta.
Traditiile:
Vom tine cont si va vom ajuta in gasirea ideilor, de a imbina traditiile dumneavoastra, in desfasurarea evenimentului.
Distribuitori/Prestatori:
Oamenii cu care noi lucram sunt alesi pe spranceana si sunt cei care s-au dovedit in timp cei mai de incredere si cu cele mai multe cunostinte.
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii necesare.

1. Artisti
2. Hostesse
3. Event planning
4. Echipa de ospatari
5. Set-up mese
6. Lumanari pentru nunta si botez
7. Artificii
8. Sonorizare

9. Spectacole
10. Concerte
11. Turnee
12. Productie
13. Targuri
14. Expozitii
15. Festivaluri
16. Manifestari sportive

17. Lumini
18. Corturi speciale de nunta
19. Foto – video
20. Petreceri corporate
21. Catering food and bar
22. Logistica
23. Decoratiuni sala
24. Aranjamente florale